8 документів про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства із земель державної власності сільськогосподарського призначення, що на території Олександрівського району, були вручені сьогодні військовим у Головному управлінні Держгеокадастру  у Кіровоградській області.

30.01.2017За словами начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігоря Зінченка, першочергове відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції в області у складний для країни час набуло неабиякого резонансу. Він запевнив присутніх, що кожен громадянин, який захищав суверенітет та незалежність держави, обов’язково скористається правом на отримання землі.

Варто наголосити, що від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у Олександрівському районі Кіровоградської області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 201 земельної ділянки. Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею понад 393,6 гектара. Загалом в області цим правом скористалося 4411 військових (8141,3 га).

Учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців Олександрівського району отримали понад 515 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних наділів. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові на території району отримають у власність землі загальною площею більше 1015,4 гектара.